Ενώστε το Valsentura για να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο premium trading.
Δημιουργήστε το προφίλ σας στο Valsentura για πρόσβαση σε περιεχόμενο που καθοδηγείται από αποθηκευμένες προτιμήσεις και προεπιλογές με βάση τη γεωγραφική θέση. Η εγγραφή ενεργοποιεί επίσης διαδρομές πολιτικής για μια ομαλή διαδικασία εκκίνησης.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ
Τι να περιμένετε αφού ενταχθείτε στο Valsentura
Το Valsentura έχει σχεδιαστεί για μια απρόσκοπτη εμπειρία. Οι παρακάτω κουκκίδες συνοψίζουν όσα ακολουθούν μετά την υποβολή της φόρμας σε αυτήν τη σελίδα.
Γρήγορη, αβίαστη εκκίνηση
Η δημιουργία λογαριασμού είναι γρήγορη. Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα και προχωρήστε στο επόμενο βήμα χωρίς καθυστέρηση.
Προσωποποιημένη ευθυγράμμιση περιεχομένου
Μετά την υποβολή, το Valsentura αντιστοιχίζει τα στοιχεία σας σε θέματα που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς, ώστε το περιεχόμενο να παραμένει πολύ σχετικό.
Προστασία δεδομένων στο κέντρο
Διατηρούμε σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Η πληροφορία σας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παροχή της υπηρεσίας και δεν κοινοποιείται ποτέ σε τρίτους.
Συχνές ερωτήσεις
Ποια βήματα χρειάζονται για την ρύθμιση του λογαριασμού μου;
Απλώς συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα σε αυτήν τη σελίδα. Το Valsentura θα διαμορφώσει το προφίλ σας και θα σας καθοδηγήσει στο επόμενο στάδιο.
Πόσο διαρκεί η διαδικασία εκκίνησης;
Συνήθως λιγότερο από ένα λεπτό. Η φόρμα συλλέγει μόνο βασικές πληροφορίες για να ξεκινήσετε.
Υπάρχει κόστος για την εγγραφή;
Η εγγραφή είναι δωρεάν. Οποιεσδήποτε προαιρετικές υπηρεσίες με χρεώσεις θα αποκαλύπτονται ρητά εκ των προτέρων.
Τι συμβαίνει μετά την υποβολή των στοιχείων μου;
Οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση του λογαριασμού σας. Θα λάβετε καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα που απευθύνονται σε εσάς.
Διατηρούνται ιδιωτικά τα στοιχεία μου;
Ναι. Αντιμετωπίζουμε τα δεδομένα σας εμπιστευτικά και ακολουθούμε σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Πλήρεις λεπτομέρειες βρίσκονται στην Πολιτική Απορρήτου.
Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου αργότερα;
Απόλυτα. Μπορείτε να ζητήσετε την διαγραφή οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας με τις επιλογές επικοινωνίας στο υποσέλιδο.